Google
 

Tuesday, May 1, 2007

Ny firmware til N95

Så kom der endelig ny firmware til N95'eren.

Det betyder at man nu kan gå fra version 10.0.018 til 11.0.026.

Gør som følger:

  1. Tjek at din telefon ikke allerede har 11.0.026 (hvis nu din telefon kommer fra en nyere sending end min). Det gør du ved at trykke *#0000# i standby-mode (dvs. ligesom hvis du ringer til et nummer manuelt). Hvis du har en version ældre end 11.0.026, fortsæt. Ellers stop her - du er allerede opdateret ;)
  2. Tilslut din mobil med USB-kablet i PC Suite-mode
  3. Måske kommer der en besked om at der er ny software (nede fra System Tray'en i Windows) - hvis der gør, tryk på denne, og din browser åbner på opdaterings-sitet. Hvis ikke, så åbn sitet manuelt på linket: http://europe.nokia.com/softwareupdate
  4. Bemærk at N95 stadig ikke står på listen. Vælg N80 i stedet (det virker - har netop gjort det. Det er ikke firmwaren, men Nokia Software Updater der hentes i denne ombæring).
  5. Når Nokia Software Updater er hentet og installeret, start den.
  6. Tilslut strøm til telefonen, og tag backup af telefonens data på hukommelseskort, hvis du mener det er nødvendigt. TAG BACKUP AF TELEFONEN, ALT I TELEFONENS HUKOMMELSE BLIVER SLETTET!!
  7. Tryk på knappen "Start" i Nokia Software Updater
  8. Tjek de ting der står på næste skærmbillede, og fortsæt vha. "Next"-knappen.
  9. Nu bliver din telefon detekteret. Efterfølgende skulle det gerne se nogenlunde således ud:

  10. Acceptér betingelserne, og tryk på "Update". Vent. Hold vejret. Hold fingrene fra tastaturet. Og telefonen. Det tager omtrent 5 minutters tid. Sådan en firmware fylder 113,5 MB!
  11. Dernæst bliver softwaren opdateret - det er sikkert de installerede applikationer.. Det tager også nogle minutter. Lad være med at skrive eller bruge din computer til noget, for når Nokia Software Updater vil dig noget, får dens vindue fokus. Hvis du eksempelvis skriver, og trykker på mellemrum eller return/enter-tasten, kan du få sagt OK til noget du måske ikke ville have gjort hvis du havde nået at se hvad der stod. Det skete for mig, heldigvis efter den var helt færdig med opdateringen! :-|
  12. Det var så det..
Efter genstart virker det som om N95'eren er lidt hurtigere, men Nokia har endnu ikke frigivet en changelog. Jeg poster den når jeg ser den.

technorati tags:, , , ,

No comments:

Post a Comment

Please comment! I look forward into hearing your comments/oppinions.